On taas se aika vuodesta kun hetkellisesti edes katsahtaa menneeseen. Vuosi vaihtuu ja taas miettii että mitä viimevuosi oikein sisälsikään, mitä tapahtui uudenvuodenlupauksille jotka piti pitää, mitä tuli tehtyä, mitkä asiat muuttuivat. Missä on ne kilot jotka piti laihduttaa, minne jäi se idea elämäntapa remontista? Toisilla on takana hyvä vuosi, toisilla ei, mutta seuraavalta alkavalta vuodelta toivomme aina jotain hyvää. Ja tottakai toivon että tuleva vuosi on aina edellistä parempi.


Hetkellisesti itsekkin jäin miettimään tämän vuoden tapahtumia, vaikka tuntuu että aika on kiitänyt vauhdilla, niin silti on minulle tapahtunut paljon. Tämän vuoden alkuvuodesta perustin tämän blogin, joka oli itselleni ainakin hieno saavutus ja se että olen alle vuodessa kerännyt muutamia aktiivi lukijoita, ei käynyt pienessä mielessäkään alkuvuodesta. Kaverinikin ihmetteli että vastako alle vuoden olen blogia pitänyt, tuntuu että olen aina tätä blogia kirjoittanut. Aika kuluu, ihme kyllä. Kesällä elämäni sai uuden suunnan muutettuani pois pienestä asunnosta takaisin vanhemmilleni. Muuton tuli olla väliaikainen, mutta edelleen huomaan kotiosoitteeni olevan vanhempieni luona. Alkuperäisenä syynä muutolle oli rahan säästäminen, sillä kaksikuukautta olin poissa kotoa ja kämpästä maksaminen olisi ollut tyhmää. Heinä-elokuussa tein hienon matkan Suomen Lappiin, ajoin asuntoautolla yksin kanini kanssa ympäri lappia kuukauden ajan, parhaimmillaan kävimme Nuorgamissa, jäämerellä ja Kilpisjärvellä, joka jätti lähtemättömän jäljen sydämeeni. Entisenä Lappi inhoajana rakastuin päätäpahkaa Lapin maisemiin ja tunnelmaan, jatkuvasti suunnittelen sitä miten vain pääsisin Lappiin takaisin.


Syksy meni ohi kuin huomaamatta, sopimukseni loputtua edellisessä työpaikassani riu-uin työttömänä, mutten toimettomana yli puolivuotta, oikeastaan olen edelleen työtön ja rahaton. Silti elämäni hymyilee, en jaksa pahemmin valittaa. Ja joka välissä olen niin iloinnut kun stressannutkin tämän blogin kirjoittamisesta, kuten jotkut ehkä huomasivatkin olen viimeaikoina kirjoittanut keskimäärin yhden kirjoituksen per kuukausi. Uudenvuoden lupauksena voisinkin ehkä yrittää kirjoittaa useammin.


Kaikesta huolimatta on vuoteni sujunut oikein hyvin. Paljon on tapahtunut, mutta kaikkea en edes viitsi kertoa ja kaikkea en välttämättä juuri tällähetkellä muistakkaan. Kuitenkin oli edellinen vuosi kuinka hyvä tahansa, niin odotan tulevaa innolla. Seuraavalle vuodelle olen asettanut paljon toiveita. Muunmuassa helmikuussa edessä on muutto ja kesätyöpaikka on valmiina. Odotan innolla mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Toivoisin ainakin että tapahtuisi jotain mistä saisin oivasti kirjoitettua merkinnän blogiini.


Mutta vaikka kalenterin mukaan huomenna alkaa kuin uusi aikakausi, niin on silti todettava että nousee se aurinko huomennakin ihan samanlailla kuin tänään, tosin ehkä hieman aikaisemmin. Ehkä on hyvä aika jättää menneen vuoden tapahtuvat menneeseen ja katsoa tulevaan, sillä sinnepäin olemme kuitenkin menossa.


2015 tulee, oletko valmis?

31%20%281%29.jpg

Hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti!