Tästä se lähtee, nimittäin ensimmäinen blogini. Tosin muutamaan kertaan on tullut perustettua jos minkälaisia blogeja, mutta tullut todenneeksi että liian rajattu aihe ei vaan sovi. Niimpä lähden kirjoittelemaan asiaa, tai toivottavasti asiaa, ties mistä ja milloin. Vanhoja, jo aikaisemmassa blogissani julkaisemia tekstejä saatan näin aluksi julkaista, ennenkuin saan kirjoittamisen kunnolla potkaistua käyntiin.

Toivon ettei tästä blogista tule taas yhden kirjoittamis unelman särkynyttä näyttämöä, joka vain unohtuu tai tekstejä tulee julkaistua hyvin, hyvin harvoin. Pyrin petraamaan.

Kuten jo kirjoitin, en rajaa aihettani, joskus saatan kirjoittaa yhteiskunnallisista ongelmista, kun taas seuraava teksti voi olla henkistä vuodatusta. Tajunnanvirta kirjoittamista haluan kovasti kokeilla, mutta sitä varten ajattelin käydä ostamassa matkassa kulkevan ipad laitteen. Toivon toki saavani kommentteja ja aihe ehdotuksia otetaan enemmän kuin mielellään vastaan ja toki saa huomautella jos en ole hetkeen saanut tekstiä aikaiseksi. Hetken kestää tosin totuutella ajatukseen omasta blogista, jee, mutta kirjoitan kalenteriini muistutuksen että muistan kirjoittaa.

Saatampa jo tänään julkaista vanhasta blogistani yhden kirjoituksen, mutta toki aina ilmoitan jos teksti on vanhemman puoleinen. Eipä kai muuta nyt tähän hätään, eikun blogiaiheita keksimään!