Internet on täynnä vlogaajia ja blogaajia, jotka ovat tuotoksillaan kerränyt huimaa suosiota. Varsinkin monet vlogaajat laittavat itsensä kunnolla likoon vain viihdyttääkseen meitä. Jotkut tekevät muutaman minuutin mittaisia musikaaleja, toiset keräävät faktoja, jotka meille esittävät. Joillakin aiheet ovat hyvin satunnaisia, toisilla hyvinkin samaa aihetta käsitteleviä. Pitkiä videoita, lyhyitä videoita; faktoja, mielipiteitä. Laidasta laitaan, mitä ikinä haluaisitkaan katsoa.

Olen ollut kipeänä käytännössä koko viikon. Kotona maatessani olen kerennyt sukeltamaan pääedellä ja kivi sidottuna jalkaan internetin maailmaan. Ties mitkä sivut olen kalunnut läpi ja mitä kaikkea olen lukenut, kaikkea ei ehkä olisikaan pitänyt. Mutta kestosuosikkini on youtube. Youtuben video määrä kasvaa päivittäin monilla sadoilla, ehkäpä jopa tuhansilla videoilla. Videoita löytyy joka makuun jokaiselle ja kaikille. Musiikkia, urheilua, suomeksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi.. Muotia, kissavideoita, tv sarjoja, vlogeja. Käytännössä youtubesta löydät lähes kaikkea mitä ikinä halusitkaan katsoa. Jopa kymmentuntinen bananaphone song.

Joidenkin vlogaajien rohkeutta ihailen. He laittavat persoonansa ja itsensä peliin vain luodakseen hyvän videon. Jotkut julkaisevat videoita säännöllisesti ja jotkut taas ei niin säännöllisesti. Voisin tarinoida varmaankin jopa tunteja näistä nykyajan ihmeistä, mutta koska kova nuha ja ehkä pienoinen kuumekkin painaa päälle, en valitettavasti jaksa kirjoittaa pitkämuotoista blogia. Joten jaan teille ehkä yhden parhaista ja hauskimmista vlogi videoista jonka tiedän. Ei kait se elämä nyt niin vakavaa ole ja tämän rinnalla Conchita Wurst kalpenee totaalisesti!

Enjoy ja olkaa onnellisia jos ette ole kuumana kesäpäivänä kipeänä. Tuskaa ma kerron.

http://youtu.be/W6DmHGYy_xk

http://youtu.be/KAQhG59zqZc