Noin kuukausi sitten liityin instagramiin, pidän sivuston ideasta jakaa kuvia sekä voi nähdä paljon muiden kuvia. Voi tuntea yhteisöllisyyttä saman hashtagin laittaneiden kanssa ja pystyy seuraamaan lempi julkkiksiaan lähestulkoon reaali ajassa. Mutta olen jo törmännyt palvelun varjopuoliin, päällepäin kaikki näyttää hyvältä, kuvat esittävät suurimmaksi osaksi onnellisia sekä iloisia ihmisiä, kaikki ja kaikkien elämä vaikuttaa täydelliseltä. Elämä on ihanaa ja vielä ihanampaa se olisi jos joku tykkää kuvastasi, mitä enemmän seuraajia niin ilmeisemmin sitä parempi mieli. Jotkut kerjäävät seuraajia, esim jos tykkäät kuvastani alan seurata sinua, #followme.. Millään muulla ei ole merkitystä kuin tykkäyksien sekä seuraajien saamisella. Instagram luo kuvaa täydellisestä sekä virheettömästä elämästä, luodaan kulissia kuvien kautta, annetaan muiden olettaa että olen täydellinen.

On palvelussa paljon hyvääkin, sieltä löytää aina mieluista katsottavaa niin kuvien kuin videoidenkin muodossa. Löydät varmasti itseäsi kiinnostavan henkilön tai sivun seurattavaksi, itse esimerkiksi seuraan muutamia kynsitaiteilijoita jotka tekevät uskomattomia kynsilakkauksia. Heidän vakaat kädet haluaisi kuka vain. Lisäksi seuraan tietysti kavereitani sekä muutamaa mielenkiintoista julkkista (okei myönnän seuraavani Justin Bieberiä) ja muutamaa käyttäjää jotka postaavat kuvia piirroksistaan, oikeasti hyvistä piirroksista.

Yksi kuva ryhmä siellä on mistä en pidä, ja tiedän ettei ehkä moni muukaan. Sillä ne alastomat naiset ja vähän instagrammin perehdyttyäni, niin myös ne miehet. Ei sinäänsä alastomuudessa mitään pahaa, osaan arvostaa naisvartalonkin kauneutta, mutta enemmän ne jotka laittavat itsestään hieman liian paljastavia kuvia voisivat miettiä hetken. Onhan Se toki kiva kun on treenattu kroppa ja kaunis vartalo, mutta sitä voi esitellä muutenkin kuin alasti. Vaatteet on vanha keksintö. Muutamia ihmisten privaattipaikka kuvia on ohimennen vilahtanut, oikeasti mitä helvettiä(?). Instagramissa pitäisi olla jokin suodatin, joku jolla on oikeus poistaa asiattomia kuvia, alaston kuville on paikkansa, sillä instagramia saattaa käyttää hyvin nuoretkin nuoret (? voiko noin sanoa). Tai tosin jokaisella on oikeus itsensä nolaamiseenkin. Juuri katsoin tänään ohjelmaa jossa päiviteltiin kuinka yksi paljastava kuva itsestä voi levitä internetissä kulovalkean tavoin. Ei oo kiva kun työ menee sivu suun jonkun nuoruuden päähänpiston vuoksi. Tai ehkä olen vaan henkisesti vanha internetin kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen. Tyhmyys on vähän sama asia kuin kuolema, kaikki muut huomaa ja tietää siitä paitsi sinä itse.

Minulla on ilmeisesti pipo taas liian kireällä, ei ole kuukauden Lapin loma matka sitä yhtään löysentänyt. En voi sanoa olevani vihainen, olen turhautunut niiden ihmisten puolesta jotka kerjäävät vain yhtä vitun tykkäystä jossain sosiaalisessa mediassa. Eikös olisi paljon tärkeämpää olla tykätty oikeassa maailmassa? Ei auta olla kiva netissä jos on todellisuudessa kusipää. Vaikka tosin internet ja some ovat tulevaisuus, niin ei se todellisuus tule koskaan sinne oikeasti pomppaamaan, et pääse karhukirjettä pakoon katoamalla internettiin. Ja oikeasti yksi tykkäys sinne tänne on aika vähän jos muuten elämä ei ole mallillaan, ketään ei kiinnosta ulosotossa että kuinka monta tykkäystä herutus perse kuvasi sai eilen. Nyt olen julma, vedän suoran yhteysviivan herutuskuville ja asunnon ulosotolle, vaikka todellisuudessa hyvinkin vilkasta instagram tai sosiaalinen media elämää elävä ihminen voi olla menestynyt ja toimeen tuleva todellisessa maailmassa. Mutta toivottavasti nappasitte sen pointin. Ai et? Oho.
 

instagram%20meme-normal.jpg